פתרונות פיצה

  • פיצה – איך הכל התחיל
    פיצה – איך הכל התחיל מקורה המדויק של הפיצה לוטה בערפל, אך ידוע כי מאפים שטוחים ועגולים, שמזכירים בצורתם פיצה של ימינו, נאפו במזרח התיכון כבר כ-7,000 שנה לפנה”ס ו...
  • סדרת בצקי הפיצות
    סדרת בצקי הפיצות בשנים האחרונות ״אסם נסטלה פרופשיונל״ מפתחת באמצעות ״בונז׳ור״, פתרונות יעודיים בעולם האפייה במטרה לאפשר לבתי עסק לגוון את התפריט תוך ייעול תה...
  • 5 טיפים לרידוד בצק
    5 טיפים לרידוד בצק בצק קר נוטה להתנגד לרידוד ולהיסדק. הוציאו מראש את הבצק מהמקרר והניחו במקום חמים. אם הוא ”מתנגד” לרידוד ומתכווץ בחזרה, כסו אותו במגבת ותנו לו...
  • עניין של תזמון
    עניין של תזמון ההבדל בין בצק חיוור ולא אפוי לבין בצק שרוף עם תוספות מפוחמות יכול להיות עניין של דקות ספורות. הנה כמה טיפים לתזמון מושלם של זמן האפייה
    ...
  • אמנות ההתאמה בין הגבינה לרוטב
    אמנות ההתאמה בין הגבינה לרוטב כמו בכל זיווג מוצלח רצוי שאלמנט אחד לא יאפיל על השני. אם הרוטב הוא בעל טעמים חזקים כמו למשל ממרח כמהין, השתמשו בגבינה שטעמיה יצליחו לבלוט דר...
  • תגידו איזו פיצה אתם אוהבים, ואגיד לכם מאיפה באתם
    תגידו איזו פיצה אתם אוהבים, ואגיד לכם מאיפה באתם מה שמונח על הפיצה חושף לא רק העדפה אישית, אלא הקשר תרבותי. האמריקאים מעדיפים את הפיצה שלהם עם בשר – בעשירייה הפותחת של התוספות האהובות בארה”...
  • מה עוד בצק פיצה יודע לעשות?
    מה עוד בצק פיצה יודע לעשות? מקפלים או מגלגלים את בצק הפיצה ויוצרים מאפים ממולאים נפלאים...
  • רוטב עגבניות BUITONI
    רוטב עגבניות BUITONI קשה לדמיין פיצה ללא רוטב עגבניות, לאיכות הרוטב יש השפעה מכרעת על איכותה של הפיצה. ”אסם נסטלה פרופשיונל” מציעה למטבח המקצועי את סדרת רטבי BUI...
  • הפיצה המפורסמת ביותר בעולם
    הפיצה המפורסמת ביותר בעולם שמן של רוב הפיצות הקלאסיות מרמז על התוספות המונחות עליהן – פיצה עם פטריות נקראת ”פונגי” ופיצה עם ארבעה סוגי גבינה – ”פורמאג'ו”, פיצה ”מרינרה...
  • גינת תבלינים איטלקית
    גינת תבלינים איטלקית העשבים הרווחים במטבח האיטלקי והדרך החכמה לשלב אותם בפיצה...
  • בין נאפולי לרומא
    בין נאפולי לרומא פחות משלוש שעות נסיעה מפרידות בין נאפולי לרומא, אבל בכל אחת מן הערים נמצא גרסה שונה של פיצה ובני שתי הערים משוכנעים שהפיצה שלהם היא הטובה בת...
  • פיצה של חורף, פיצה של קיץ
    פיצה של חורף, פיצה של קיץ תפריט עונתי הוא הדרך הטובה ביותר לנצל חומרי גלם עונתיים וליצור אצל הסועד חוויה מיוחדת. גם הפיצות שאתם מגישים יכולות לזרום עם העונות....
  • המרובעת, העגולה והדקיקה
    המרובעת, העגולה והדקיקה פיצה היא עולם שלם ומגוון. פיצה רומאית איננה פיצה נפוליטנית, ושתיהן יחד אינן דומות לפיצת הגורמה – הטרנד הכי חם כרגע בעולם הפיצות. אלה הסוגים ...