דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

פתרונות אפייה

סיפור הצלחה אסם נסטלה פרופשיונל ורשת מלונות ישרוטל בשיתוף פעולה:

סיפור הצלחה אסם נסטלה פרופשיונל ורשת מלונות ישרוטל בשיתוף פעולה:

 במסגרת שיתוף פעולה ממושך של רשת מלונות ישרוטל ואסם נסטלה פרופשיונל בתחום האפיה, התקיימה לאחרונה תחרות ייחודית - ”ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012”, אשר במסגרתה השתתפו  28 זוגות טבחים מכל בתי המלון של הרשת.

על המנות המנצחות החליטו יחדיו חבר השופטים המכובד שכלל את: השף ארז קומרובסקי, המסעדן יורם ירזין מבעלי קפה איטליה וטוני וספה, מאיה דרין עיתונאית אוכל ומומחית קולינאריה, יריב ארדון מנכ"ל אסם נסטלה פרופשיונל ושי בן גרא, מנכ"ל בונז'ור.

עקרונות התחרות היו לקדם יצירתיות, מעוף וחדשנות תוך שימת דגש על מקצועיות ומקוריות בביצוע. ארז קומורובסקי הודה בסוף התחרות כי הוא למד כמה דברים חדשים בעצמו והתלהב במיוחד ממנת צלעות ארטישוק ססגונית של אחת המתמודדות שבבסיסה בצק בריוש של בונז'ור.  

הצמד הזוכה ממלון ישרוטל הנסיכה, זכה בחופשה מפנקת בפריז ובאירוח במסעדה בעלת 3 כוכבי "מישלן". כל משתתפי התחרות נהנו מסיור במפעל בונז'ור בקרית גת, שם קיבלו הסברים נרחבים על תהליכי האפייה, המוצרים, צפו בפסי הייצור ובאופן ההכנה המוקפד. הסיור נערך במיוחד לקראת התחרות, ונועד לאפשר למשתתפים לבחון את תהליכי האפייה, לשאול שאלות ולקבל השראה לכמה רעיונות משלהם לתחרות.

  • ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012 ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012
  • ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012 ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012
  • ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012 ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012
  • ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012 ישרוטל-בונז'ור מאסטר בייקר 2012