דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

פתרונות פיצה

סדרת בצקי הפיצות

סדרת בצקי הפיצות

בשנים האחרונות ״אסם נסטלה פרופשיונל״ מפתחת באמצעות ״בונז׳ור״, פתרונות יעודיים בעולם האפייה במטרה לאפשר לבתי עסק לגוון את התפריט תוך ייעול תהליכי העבודה, חיסכון בזמן ובחומרי גלם וכל זאת מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.

סדרת בצקי הפיצה של "בונז'ור" מאפשרת לשלב פיצות איכותיות וטריות שנאפות במקום, בתפריט של מגוון בתי אוכל ונקודות הסעדה ממש כמו בפיצרייה מקצועית באיטליה. בסדרה שני סוגי בצק המעניקים מענה לשני צרכים מרכזיים: גיוון ומהירות הכנה.

כדור בצק גולמי – כחומר ביד היוצר
כדור הבצק הגולמי מגיע קפוא ומוכi לרידוד ומהוו כר פורה למשחקי עובי, קוטר ומרקם. הבצק נוח לעיבוד וכל כדור ניתן לרידוד לעובי שונה כדי לקבל תוצאות שונות, החל בבסיס פיצה מבצק תפוח ואוורירי ועד פיצה מבצק דק ופריך. כדור הבצק מגיע בגודל של 170 גרם
המאפשר ליצור מגוון מאפים אישיים, החל בפיצות אישיות בקוטר 24-22 ס"מ דרך לחמניות שום ועד מאפים ממולאים כמו קלצונה ועוד...
ניתן לאחסן את כדורי הבצק למשך יום-יומיים במקרר, ללא תפיחה, לקבלת ארומה ייחודית לבצק.

בצק 40X60 - פיצה Express

בצק 40X60 נועד לתת פתרון להכנת פיצות במהירות ובאיכות גבוהה. על סמך סקר שוק מעמיק בקרב אנשי מקצוע ב״אסם נסטלה פרופשיונל״ פיתחנו בצק אוורירי בעל טעם עדין המותאם למגש אפייה מלבני במידות 40X60 ס"מ – גודל סטנדרטי לאפייה, הנמצא בשימוש נרחב במסעדות, בתי קפה, בתי מלון ובמטבחי קייטרינג.
תהליך הייצור הייחודי של בצק 40X60 כולל תסיסה מוקדמת ממושכת, המקנה לו מרקם אוורירי ייחודי ומפתחת את טעמיו. לאחר התפיחה הבצק עובר אפייה חלקית ומגיע ללקוח כשהוא אפוי קפוא, במידות המגש. כל שנותר הוא להניח את בסיס הפיצה ע״ג המגש ולהוסיף עליו את הרוטב, הגבינה והתוספות. יש להכניס את המאפה לתנור פיצה ל-5-4 דקות בלבד ב-320 מעלות או לתנור רגיל לכ-8 דק׳, ב-250 מעלות והפיצה מוכנה להגשה. התוצאות איכותיות ועקביות.

טיפ המומחה דרור צרפתי לאפייה חלקית כמה יתרונות משמעותיים:

זמן תגובה מהיר – אין צורך לרדד את הבצק, רק להרכיב את התוספת המבוקשת ולאפות.

תוצאה מושלמת בכל תנור – אפשר לאפות את הבצק גם בטמפרטורה נמוכה יותר בתנור רגיל ולקבל תוצאה כמו של תנור פיצה.

הבצק נאפה בזמן קצר - מה שהופך אותו למתאים במיוחד עבור תוספות עדינות הדורשות אפייה קצרה בלבד.