דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

פתרונות אפייה

אבטחת איכות

אבטחת איכות

אבטחת איכות

בונז'ור מעמידה את נושא הבטיחות והאיכות בראש סדר העדיפויות. במסגרת זו, מקפידה החברה על עמידה בתקני אבטחת האיכות המחמירים ביותר, התואמים את הסטנדרטים הבינלאומיים ואת הסטנדרטים המחמירים של חברת האם Nestle:

 

 ISO 9001:2000

תקן בינלאומי הכולל מערכת נהלים והנחיות להבטחת מערכת ניהול איכות יעילה בארגון. עיקרון חשוב בתקן הוא מכוונות הארגון, על כל היבטיו: ייצור, שיווק מכירות וכו' להשגת שביעות רצון הלקוחות וחתירה לשיפור מתמיד.

 

ISO 22,000

תקן מערכות ניהול בטיחות מזון הכולל דרישות תפעוליות וניהוליות שתכליתן הבטחת בטיחות המוצר. התקן עוסק בניתוח גורמי סיכון (מתבסס על תקן HACCP אשר עוסק בניתוח גורמי סיכון והדרך לנטר אותם) והדרך האופטימאלית למניעתם, תוך שקלולשל חומרה וסבירות.
תקן זה עוסק במחויבות ההנהלה והתפעול לייצור מזון בטוח, בתקשורת תמידית בתוך הארגון ומחוצה לו ובשיפור מתמיד. כמו כן כולל התקן מערכת נהלים לאבטחת מערכת ניהול איכות יעילה בארגון.

 

HACCP  Hazard Analysis Critical Control Point
תקן איכות בינלאומי הכולל מערכת נהלים לאבטחת מערכת ניהול איכות יעילה בארגון. התקן עוסק בניתוח גורמי הסיכון והדרך לנטר אותם.

 

תקן GMP

GMP- Good Manufacturing Procedures
תקן המעיד על עמידה בדרישות התקינה של משרד הבריאות בדבר תנאי ייצור נאותים.
האישור מטעם שירות המזון הארצי במשרד הבריאות ניתן למפעלים/חברות לאחר עמידה במספר תנאים ברמה ובסטנדרטים בינלאומיים.

 

OHSAS 18001

תקן בינלאומי המגדיר מסגרת ניהולית לניהול מערך הבטיחות והבריאות התעסוקתית ביחידה, התקן כולל וידוא עמידה בדרישות על פי דין ואחרות, ומגדיר שיטות מעקב וניהול מטרות ויעדים בתחומי הבטיחות והבריאות התעסוקתית, ניהול פעולות מתקנות, הדרכות העובדים ומוודא השתתפות והתייעצות ומחויבות בבטיחות ובבריאות תעסוקתית על ידי כלל הגורמים בארגון.  

 

ISO 14001

תקן בינלאומי המגדיר מסגרת לניהול מערך איכות הסביבה ביחידה, התקן כולל וידוא עמידה בדרישות על פי דין ואחרות ועמידה בדרישות הרשויות המקומיות, ומגדיר שיטות למעקב ולניהול מטרות ויעדים בתחומי איכות הסביבה בדגש תמידי על שיפור. התקן מוודא ניהול פעולות מתקנות, הדרכות העובדים, השתתפות, התייעצות ומחויבות בנושאי איכות הסביבה על ידי כלל הגורמים בארגון.