דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

פתרונות קולינריים

צ'אם, כל הטוב שבביצה

צ'אם, כל הטוב שבביצה

ביצים הם חומר גלם בסיסי בכל מטבח. השימוש בביצים מפוסטרות במטבח המקצועי נמצא במגמת עלייה מתמשכת בשנים האחרונות. ביצים מפוסטרות מאפשרות שיפור ונוחות במטבח המקצועי והתייעלות ב- food costing:

-          זמן: אין צורך בכ"א אדם לשבירת ביצים/הכנת ביצים קשות וקילופן/ חביתות.

-          פחת: אין חשש לבזבוז ביצים שנשברו, ניתן לעשות שימוש בכמות מדודה.

-          חיסכון בשטח: ביצים מפוסטרות יכולות להיות מאוחסנות בכל מקרר.

-          בטיחות: לא קיים סיכון בזיהום משני במטבח של חיידקי ליסטריה, סלמונלה וכו'

-          כשרות: בביצים מפוסטרות אין חשש לבעיית כשרות (דם).

 

הביצים המפוסטרות של צ'אם מהוות בסיס למגוון שימושים במטבח המקצועי: חביתות, פשטידות, בצקים, עוגות, פסטות, מיונז, עוגות, קצפת, מוסים, רטבים, גלידות, ביצים קשות (מקולפות) וחביתות קפואות.

למידע נוסף על המוצרים לחץ כאן