Meatless Monday

בשנים האחרונות, יותר סועדים בוחרים להפחית את צריכת המנות הבשריות בתפריט השבועי שלהם ולשלב יותר מנות ללא בשר מטעמי בריאות ודאגה לבעלי חיים ולאיכות הסביבה.

יוזמת Meatless Monday/ "יום שני ללא בשר" החלה בתחילת שנות ה-2000  בארה"ב על רקע תופעת ההשמנה והתחזקה במיוחד בשנתיים האחרונות בהובלת פול מקרטני, אופרה ווינפרי, מסעדות מובילות בארץ ובעולם, קייטרינג Sodexo, בתי חולים, מקומות עבודה וכו', שבחרו יום בשבוע בו הם מגישים מגוון גדול יותר של מנות ללא בשר.

אנחנו ב"אסם נסטלה פרופשיונל" מציעים לכם מגוון פתרונות למנות עשירות וטעימות ללא בשר, ומוצרים איכותיים מהשורה הראשונה, המשתלבים היטב בתפריט יומי מאוזן ובריא ומאפשרים לסועדים שלך ליהנות מסל מוצרי מזון מוכנים מן הצומח בטעם ובאיכות מעולים המחקים נאמנה את חוויית האכילה של בשר.

צור קשר

אנא מלא את פרטיך ונציג נסטלה פרופשיונל יחזור אליך בהקדם