דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

מתכונים

חפש מתכון
טבלת מצרכים
מצרכים ל-10 מנות ל-50 מנות ל-100 מנות
פלפלים חריפים קלויים חתוכים 3 יחידות 5 יחידות 12 יחידות
ליטר רוטב ביוטוני פלפלים 1.5 ליטר 7.5 ליטר 15 ליטר
בצל גדול חתוך לקוביות 2 יחידות 10 יחידות 15 יחידות
כף שום כתוש 1.5 כפות 5 כפות 10 כפות
נקניקיות מרגז צלויות לדרגה m/w וחתוכות 10 יחידות 50 יחידות 100 יחידות
ביצים 20 יחידות 100 יחידות 200 יחידות
זר פטרוזיליה קצוץ גס 1 זר 3 זרים 6 זרים
מלח - - -
פלפל - - -
כמון - - -
כורכום - - -
אופן הכנה
בשמ”ז מטגנים את הבצל עד השחמה,מוסיפים את השום והפלפלים החריפים, מוסיפים את הרוטב מביאים לרתיחה ומתבלים/משלימים טעם.
מוסיפים את נקניקיות המרגז, מוסיפים את הביצים מרתיחים מנמיכים מכסים ומבשלים עד שהביצים מוכנות.