דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

מתכונים

חפש מתכון
טבלת מצרכים
מצרכים ל-10 מנות ל-50 מנות ל-100 מנות
טבעול - כדורי בשר מן הצומח 1.2 ק”ג 6 ק”ג 12 ק”ג
בצל חתוך לרצועות 200 גרם 1 ק”ג 2 ק”ג
גזר חתוך לרצועות 100 גרם 500 גרם 1 ק”ג
סלרי חתוך לרצועות 100 גרם 500 גרם 1 ק”ג
כרוב חתוך לרצועות 100 גרם 500 גרם 1 ק”ג
רוטב צ'ילי מתוק אסם 500 מ”ל 2.5 ליטר 5 ליטר
רוטב סויה סיני אסם 50 מ”ל 250 מ”ל 500 מ”ל
אופן הכנה
מאדים את הירקות לפי סדר הופעתם ברשימת החומרים.
מוסיפים את כדורי ה”טבעול” ואת הרטבים ומבשלים יחד כ-10 דקות להספגת הטעמים.
הערות וטיפים
גיוון: מחליפים את הכרוב בנבטים. מחליפים את כדורי הטבעול בקציצות בקר או עוף של ”עוף טוב”.
הצעת הגשה: מגישים על מצע של אורז או נודלס ומקשטים בבצל ירוק.