דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

מתכונים

חפש מתכון
טבלת מצרכים
מצרכים ל-10 מנות ל-50 מנות ל-100 מנות
רוטב סילאן פילפלת 6 כוסות 30 כוסות 60 כוסות
מקלות קינמון 4 מקלות 20 מקלות 40 מקלות
תרמילי הל 10 תרמילים 50 תרמילים 100 תרמילים
עלי גבעול טימין 6 גבעולים 30 גבעולים 60 גבעולים
כף שטוחה כוסברה טחונה 2 כפות 10 כפות 20 כפות
שוק טלה 2 שוק טלה 10 שוק טלה 20 שוק טלה
אופן הכנה
מורחים את שוק הטלה היטב במרינדה ומשהים למספר שעות (רצויי ללילה)
מוציאים מהמשרה ומניחים על רשת,את המשרה שומרים בצד.
מניחים מתחת לרשת תבנית עם מים לשמירה על לחות בזמן הצלייה.
צולים בחום גבוה 220 מעלות ל 20 דקות ולאחר מכן ממשיכים צלייה ב 170 מעלות כשעה עד שעה וחצי עד רכוך מוחלט.
למרינדה ששמרנו מוסיפים עוד כוס רטב סילאן פילפלת וחצי כוס יין אדום יבש איכותי,מצמצמים עד סמיכות רצוייה.
מגישים נתחים מהשוק לצלחת ויצקים רטב,מומלץ להגיש עם אורז לבן ופרא מעורבים,מקשטים עם גבעול טימין.