דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

מתכונים

חפש מתכון
טבלת מצרכים
מצרכים ל-10 מנות ל-50 מנות ל-100 מנות
טבעול שווארמה מן הצומח 1.5 ק"ג 7.5 ק"ג 15 ק"ג
בצל מטוגן 400 גר' 2 ק"ג 4 ק"ג
רצועות פלפלים קלויים 100 גר' 0.5 ק"ג 1 ק"ג
הערות וטיפים
• מחממים מחבת ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
• מוסיפים למחבת את רצועות הפלפלים הקלויים ואת השווארמה
מן הצומח ומאדים יחד במחבת או בפלנצ'ה.
• מתבלים ב- Mix על האש.
• מומלץ להגיש בפיתה או לאפה עם מבחר סלטים, חמוצים,
צ'יפס, טחינה או חומוס.