ביצים הם חומר גלם בסיסי בכל מטבח. השימוש בביצים מפוסטרות במטבח המקצועי נמצא במגמת עלייה מתמשכת בשנים האחרונות. ביצים מפוסטרות מאפשרות שיפור ונוחות במטבח המקצועי והתייעלות ב- food costing:
- זמן: אין צורך בכ"א אדם לשבירת ביצים/הכנת ביצים קשות וקילופן/ חביתות.
- פחת: אין חשש לבזבוז ביצים שנשברו, ניתן לעשות שימוש בכמות מדודה.
- חיסכון בשטח: ביצים מפוסטרות יכולות להיות מאוחסנות בכל מקרר.
- בטיחות: לא קיים סיכון בזיהום משני במטבח של חיידקי ליסטריה, סלמונלה וכו'
- כשרות: בביצים מפוסטרות אין חשש לבעיית כשרות (דם).
הביצים המפוסטרות של צ'אם מהוות בסיס למגוון שימושים במטבח המקצועי: חביתות, פשטידות, בצקים, עוגות, פסטות, מיונז, עוגות, קצפת, מוסים, רטבים, גלידות, ביצים קשות (מקולפות) וחביתות קפואות.