דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

אירועים

אסם נסטלה פרופשיונל משיקה את שנת העסקים

אסם נסטלה פרופשיונל, השיקה את שנת העסקים החדשה בקוקטייל חגיגי וייחודי, שנערך בסוף ינואר ב"אביגדור", מבית השף רן שמואלי בתל אביב. באירוע הוצגו האתגרים והחידושים בתחום המזון והמשקאות מחוץ לבית.

אורח הכבוד באירוע היה מר מרטיאל רולאנד, מנכ"ל נסטלה פרופשיונל העולמית, שזהו ביקורו הראשון בישראל. בנאומו הציג מר רולאנד את התפיסה האסטרטגית הגלובלית של נסטלה פרופשיונל "Making More Possible", המבוססת על בניית פלטפורמות של פתרונות משותפים, יחד עם הלקוחות לצורך העצמת חווית הצריכה מחוץ לבית. תפיסה זו מיושמת בלמעלה מ- 90 מדינות ברחבי העולם ומתאימה את שיטות הפעולה לאתגרים הלוקאליים ולטרנדים החמים בתעשייה.

במהלך הערב הוצגו מגוון הפתרונות, שאסם נסטלה פרופשיונל השיקה בשנה וחצי האחרונות, בין היתר הוצגו: פתרונות הסנדוויץ, הפתרונות השונים בעולם האפיה מבית בונז'ור, פרוייקט "מיטלס מנדיי" בשיתוף מיקי חיימוביץ' ומכונות הקפה והמשקאות הקרים מבית נסטלה פרופשיונל.

באירוע השתתפו כ-120 אנשי מפתח בתעשיית המזון והמשקאות מחוץ לבית, מנכ"לי רשתות קפה ומסעדות, מנכ"לי רשתות בתי מלון, שפים מובילים בתעשייה, אישי ציבור, מומחים קולינאריים ביניהם: השף גיא פרץ, מנכ"ל משותף בקבוצת GF&B,  השף איתן מזרחי, בעלים של חב' עינתן, יאיר מלכה, בעל השליטה ברשת "קפה גרג", מבעלי BIGA ורשת סנדוויץ' בר, רונן נמני, בעלי רשת "קפה קפה", רון יריב, מנכ"ל רשת מלונות "אפריקה ישראל" ועוד...

במהלך הערב נהנו האורחים מתפריט גורמה עשיר לצד קוקטיילים אקזוטיים בתחום הקפה והמשקאות הקרים, שהושקו בקיץ בישראל ומהופעה חגיגית של קרן פלס.

לעולם הפתרונות של אסם נסטלה פרופשיונל לחץ כאן: