דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

דברי צוות המומחים

  • גיא צוקרמן, מנהל משקאות

לקוח יקר,

במידה ויש לך שאלה נוספת אנא מלא אותה פה ונשמח לענות על כל שאלה שלכם.
  1. אני עושה עבודה על קפה ורציתי לדעת מי הם הספקים של קפה נסטלה

    חברת נסטלה היא יצרן הקפה הגדול בעולם.

    היא קונה יותר מ50% מפולי הקפה הירוקים מבורסות הקפה השונות בעולם ושולחת אותה לעשרות מפעלי הקפה שלה הפזורים בעולם.

    כך שכול קפה המיוצר על ידי נסטלה מיוצר במפעל נסטלה.

  2. מדוע במכונות הקפה של קפה מילאנו משתמשים באבקת חלב?

    השימוש באבקת חלב מאפשר להציע מוצר בטעם איכותי ואחיד, ללא חשש מהחמצת החלב או טיפול לא נכון בנקודות המכירה, ללא לכלוך וללא פחת.

  3. האם גם בחו"ל משתמשים במכונות קפה באבקת חלב?

    כן.

  4. האם אבקת החלב של נסקפה מילאנו דומה למלבין הקפה המוכר לנו?

    חשוב להדגיש כי אבקת חלב אינה מלבין קפה, שהוא מוצר לא-חלבי, המבוסס על תחליפי חלב. אבקת חלב היא מוצר חלבי ב- 100% ואינה כוללת כל חומר אחר מלבד חלב, המכיל 1.5% שומן. אבקת חלב מהווה חומר גלם מרכזי בעולם המזון. גם בישראל, היא משמשת כבר כיום בייצור גלידות, מעדנים, ממתקים ומוצרים שונים. 

  5. האם אסם נסטלה פרופשיונל תפקח על המשתמשים בקפה מילאנו? איך יתבצע פיקוח כזה?

    אסם נסטלה פרופשיונל תלווה את המשתמשים, תסייע בתהליכי העיצוב, ההקמה והדרכת העובדים. אסם נסטלה פרופשיונל מציעה ללקוחותיה סכימות מפורטות של נקודות קפה ממותגות של "נסקפה מילאנו", מלווה ברמה היום-יומית כל נקודה חדשה לאורך השבועיים הראשונים של הפעילות, וממשיכה בביקורים דו-שבועיים גם בשלושת החודשים הבאים. אסם נסטלה פרופשיונל אחראית לשירות למכונות הקפה והתה ולאספקת החומרים הנדרשים.

  6. האם קפה מילאנו של אסם נסטלה פרופשיונל פועל כרשת בתי קפה?

    לא. קפה מילאנו היא תשתית של מוצרים וציוד העומדים לשירות השוק המקצועי ומאפשרים לו להציע שתיה חמה ללקוחותיו. בין אם תחת שם המותג של המפעיל, או תוך הסתמכות על שם המותג של נסקפה מילאנו.

  7. האם החלב של מכונת נסקפה מילאנו חלבי ?

    אבקת החלב של המכונה מיוצרת מ-100% חלב בקר בתהליך של יבוש מבוקר. האבקה כשרה וחלבית.

  8. האם נערך פיילוט לבחינת תגובת הצרכן הישראלי לקפה שנמכר במכונות הקפה מילאנו?

    כן. נערך פיילוט במספר סניפים של רשת בורגר ראנץ, ברבעון הראשון של 2012 

  9. מה היו הלקחים מפיילוט מכונות הקפה בבורגר ראנץ?

    בעקבות הפיילוט למדנו לתכנן טוב יותר ולהקים נקודות קפה. למדנו להכשיר עובדים ישראלים לשימוש בפתרונות הקפה של אסם נסטלה פרופשיונל, ולמדנו איך הישראלי מעדיף לשתות את הקפה שלנו. ליווינו את הפיילוט במבחני טעימה – והתוצאות של המבחנים האלה מצביעות בבירור על איכות גבוהה של המוצר שאותו נציע לשוק הישראלי, והתאמה לטעם הישראלי.

  10. אנחנו יודעים שרשת סטארבאקס נכשלה בהתאמה של טעם הקפה לקהל הישראלי. האם הפיילוט בבורגר ראנץ כלל התאמת המוצר לטעם הישראלי?

    אסם מכירה את הטעם הישראלי אולי יותר מכל שחקן אחר בשוק: אחרי הכל, היא מביאה עימה עשרות שנים של מענה מדוייק לטעם הזה. הפיילוט כלל התאמה של טעם החלב לזה המוכר לצרכן הישראלי, ותוצאות מבחני הטעימה העיוורים שלנו מצביעות על שביעות רצון גבוהה במיוחד.

  11. האם בכוונת אסם נסטלה פרופשיונל לפנות לרשתות בלבד לאור העובדה כי הפיילוט התקיים בבורגר ראנץ'?

    לא. אנחנו פונים לכל עסק המעוניין להציע ללקוחותיו משקאות חמים באיכות גבוהה. בין אם אלה רשתות, מלונות או שירותי הסעדה (חברות קייטרינג) ובין אם מדובר בגופים קטנים יותר.

  12. האם אסם נסטלה פרופשיונל מוכנה להכניס את קפה מילאנו לנקודה בודדת?

    כן. בהנחה והנקודה תמכור כמות מינימלית מספקת של כוסות ליום ותעמוד בסטנדרטים ובתנאים המסחריים של אסם נסטלה פרופשיונל

  13. מה מודל ההתקשרות בתחום קפה ומשקאות של אסם נסטלה פרופשיונל עם נקודות מכירה או רשתות? על מה מבוסס התמחור?

    אנו מוכרים מוצרים על פי מחירון ומשכירים את המכונה ללקוח. עסקה זו כוללת שירות, הדרכה, מיתוג וכו'.

  14. מה היתרונות של קפה מילאנו על פני המתחרים בשוק?

    אנחנו מציגים אפשרות ראשונה מסוגה לכל מפעיל של נקודת מכירה להציע חוויית קפה איכותי, בטעם עקבי, בהכנה פשוטה וללא לכלוך ופחת מיותר. בנוסף, אנחנו מאפשרים למפעיל נקודת המכירה ליהנות מהמוניטין הבינלאומי ההולך ונבנה של "נסקפה מילאנו".

  15. האם המוצרים יושקו גם בשוק הקמעונאי?

    אסם נסטלה פרופשנל מוכרת מוצרים לשוק המקצועי בלבד. לשוק הקמעונאי באסם יש אסטרטגיה משלו והוא ישקול את החדרת המוצרים לשוק הקמעונאי בהתאם לשיקולים המסחריים והרלבנטיים לשוק הספציפי. ישנם לא מעט מוצרים שנמכרים בצורה בלעדית בשוק המקצועי והפוך.

  16. כמה כוסות קפה יכולה להפיק מכונת קפה של נסקפה מילאנו בדקה ?

    מכונת נסקפה מילאנו יכולה להפיק 4-5 כוסות קפוצינו בדקה או 6-7 כוסות אספרסו בדקה.

  17. מהו קפה מיובש בהקפאה ?

    קפה נמס מיובש בהקפאה: רכז הקפה עובר ייבוש בתנאי וואקום והקפאה. בסוף התהליך מתקבל גוש קפה מוצק אותו שוברים לגודל המבוקש.

  18. כיצד ניתן להבדיל בין איכויות השונות של קפה ?

    קפה לסוגיו הוא טעם נרכש ולכן מאוד סוביקטיבי לטעמו של כל אחד אך יחד עם זאת ניתן לזהות איכות בין כוס לכוס באיכות ה"ארומה" (ריח) שמעידה על טריות ,"קרמה" כמות הקצף הזהוב שצף על הקפה שמעידה על גוף עשיר והטעם שזה השילוב בין שניהם שמורגש בעת הלגימה.

  19. מה אורך חיי המדף של שקית פולי קפה לאחר הפתיחה ?

    אורך חיי המדף של שקית פולים לאחר הפתיחה היא בין יום לשלושה תלוי במקום שמירת הפולים, בהנחה שנמנעים מחמצן ולחות .

  20. אילו קינוחים ניתן להכין עם קפה?

    קינוחים מקפה רבים ומגוונים אך המפורסם ביותר הוא "טירמיסו" שמיוצר מאספרסו טהור. ישנו קינוח איטלקי קליל שנקרא "אפוגטו": כדור גלידה שמעליו נמזג "שוט" אספרסו חם.

  21. האם יש קשר בין המיזם המשקאות של אסם נסטלה פרופשיונל ובין פעילות החברה המרכזית למשקאות קלים, המפיצה את נסטי בבקבוקים? האם אתם מתחרים?

    כיום אין קשר בין שתי החברות בארץ. ההתקשרות בין נסטלה העולמית לקוקה קולה העולמית היא דרך החברה המשותפת שהקימו ב 2001 -  Beverage Partners Worldwide בה הם שותפים 50%/50%