דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

דברי צוות המומחים

  • מורן לידור, שף אסם נסטלה פרופשיונל

  • מוטי חיים, שף אסם נסטלה פרופשיונל

  • עמי ברעם, שף אסם נסטלה פרופשיונל

לקוח יקר,

במידה ויש לך שאלה נוספת אנא מלא אותה פה ונשמח לענות על כל שאלה שלכם.
  1. שלום רב אני טבח במטבח מוסדי, אשמח לקבל המלצה על שימוש ברוטב טריאקי על סלט עלים ירוק (ובו חסה, נבטים מלפפונים בטטה ועגבניות שרי), האם מתאים ואם כן מה ההמלצות שלכם?

    לסלט עם המרכיבים שציינת אכן מתאים מאד להשתמש ברוטב טריאקי של אסם נסטלה פרופשיונל 

    מדולל במיץ תפוזים ביחס של:

    2/3 רוטב טריאקי ו  1/3 מיץ תפוזים,לערבב יחד ולצקת על הסלט לפי הטעם.

  2. כיצד ניתן להסמיך את רוטב אלפרדו ובאיזה יחס?

    במידה ומכינים רוטב חלבי מטגנים את הבצל והפטריות בחמאה ולאחר מכן יוצקים את הנוזל שמורכב משמנת וחלב ביחס של – 1:1. אחוזי השומן הגבוהים של השמנת יסמיכו את הרוטב - מדובר בהכנה עצמית, הסמכת הרוטב נוצרת ע"י הרתחת השמנת והחלב, כשהנוזלים מתאדים ברתיחה נוצרת ההסמכה.

  3. האם ניתן להכין צ'יפס/שניצל בתנור ולא בטיגון עמוק ועדיין שיהיו באיכות טובה?

    בהחלט כן! מחממים תנור מראש ל- 200 מעלות, מתיזים עם שפריצר שכבה דקה ועדינה של שמן על המוצר ואופים עד להשחמה.

  4. כיצד ניתן לשמור על עסיסיות מוצרי עוף ללא שימוש בשמן?

    כדי לשמור על עסיסיות נתחי העוף ,כדאי לצלותם עם העור בטמפרטורה שלא תעלה על 170 מעלות.

  5. כיצד ניתן לשמור על טריותם של עלים ירוקים ואיך מונעים מהם להתקלקל?

    עלים ירוקים יש לעטוף במגבת / בד יבש ולשמור בקופסא סגורה עד השימוש. מומלץ לטבול במי קרח ממש לפני השימוש.

  6. אני מחפש מתכון איכותי למאפה חצילים ועגבניות.

    גלוש לאזור המתכונים באתר, בו תמצא מתכון מיוחד וחדשני

  7. איך מקרמלים בצל מבלי להשתמש בהרבה שמן?

    כמות השמן המומלצת לטיגון בצל היא 100cc שמן ל- 1 ק"ג בצל. ברגע שהבצל מתחיל להשחים מוסיפים מעט סוכר חום המסייע לתהליך הקרמול ומצמם את זמן הטיגון.

  8. אני מגיש כ-400 מנות ביום בארוחת צהריים במפעל. כיצד ניתן לחדש או לרענן את התוספות שלצד המנה העיקרית, בעיקר את הפחמימה?

    לרשותך באתר תוספות פחמימות ומגוונות במבחר תחומים (פסטה.קוסקוס.פתיתים תפ"א וכו') - לחץ כאן למתכונים