דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

סדנאות האקדמיה 2014-2015

פסטה קריאייטיב

עם שף מוטי חיים

קורות חיים
  • שף תמיכה ויועץ קולינרי, “אסם נסטלה פרופשיונל”.
  • מרצה קולינארי ב”תדמור”, ב“לגעת באוכל”, ב“מבשלים בריא” ועוד...
  • בעבר, שף רשתי “ג’אפניקה” ו”ג’ירף”.
  • בעבר, יועץ בכיר למגוון עסקים בתחום המזון והקולינריה.
  • בעבר, שף הבית בתוכנית “סיגליות”, רשת, ערוץ 2.
תפריט לימודים

העולם הקולינארי משתנה ללא הרף וצמא לחדשנות מתמדת. הפסטה נחשבת לאחד המאכלים הפופולריים ביותר, אולם אינה נתפסת כחדשנית.

בסדנה נגלה מהם הסודות לבישול פסטה בצורה נכונה במגוון צורות, נלמד איך אפשר לצקת תוכן חדש למנות פסטה וליצור מהן חוויה של טעמים חדשניים.

  • נחשוף מהם סוגי הקמח הרלוונטיים למוצרי הפסטה השונים.
  • נבין הבדלים, יתרונות וחסרונות בין פסטה יבשה לפסטה טרייה.
  • נכין ונטעם מנות פסטה חדשניות במגוון צורות.

 

תפריט המאכלים
  • מתאבן ראגו ג’מבו
  • סלט פסטה סקונצ’ילי דוקולור
  • פסטה פוזילוני מוקפצת בסינטה
  • פסטה רפולי בנוסח פולו רוסו
  • פסטה אליקודלי ירוקה אליו אוליו
  • קיגל איטלקי עם פטוצ’יני
  • נקנח בקינוח פסטה פירותי 
קהל היעד
פים, סו שפים וטבחים וקונדיטורים, המעוניינים להעמיק את הידע המקצועי בעולם הפסטות, להכיר פסטות בתצורות שונות ולהבין כיצד ניתן לממש את מלוא הפוטנציאל הגלום במנת הפסטה ביצירתיות מפתיעה.
מיקום
“דן גורמה”, נס לגויים 55, ת”א.
תאריך
יום ג׳ 30/12/14 | יום ג׳ 3/2/15 כל הסדנאות יתקיימו בין השעות 16:00-19:30
הגשת בקשה לרישום לסדנה