דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

סדנאות האקדמיה 2014-2015

ניהול נכון של food Cost כבסיס להצלחה

עם דני אברמוביץ

קורות חיים
  • בוגר תכניות מקצועיות ללימוד מסעדנות ומלונאות בשוויץ.
  • בוגר מנהל עסקים.
  • יועץ תפעולי ושיווקי לרשתות מסעדות ומסעדות שונות בארץ.
  • מרצה בתחום “ניהול מסעדות ועסקי מזון” בפריז, במילנו ובתל-אביב.
תפריט לימודים

כולם מדברים על Food Cost, על מדדים ניהוליים ומבינים מהו רווח נקי, אבל בפועל רובינו לא נוטים למספרים וחישובים. מבחינה כלכלית, רוב המסעדות החדשות אינן מצליחות וברוב המסעדות הוותיקות עובדים קשה מאוד למען הרווח.

הסדנה תציב בפניכם מראה של פני הניהול שלכם ותיתן לכם כלים פרקטיים לניהול בית העסק שלכם, שיסייעו בניהול השוטף ובשיפור שורת הרווח.

  • נכיר לעומק את המשמעות והחשיבות של מדדי יעילות כגון: עלות מזון חודשית.
  • נלמד את טכניקות הניהול, כפי שהינן מיושמות בקרב מצליחנים בתחום: ניהול עלויות מזון במטבח כמרכז עלות לצד ניהול הכנסות ומרווחים בקדמת הבמה (Floor) כמרכז רווח.
  • נכין ביחד מתכון שתורם להצלחה כלכלית, על-פי שיטת “הנדסת התפריט”.
  • נכיר סטנדרטים מקומיים ובינלאומיים שתורמים לחיסכון בעלויות ולשיפור הרווחיות.
קהל היעד
מנהלי מסעדות, מנהלי בתי קפה ומנהלי חברות קייטרינג קטנות, אשר מעוניינים להבין עד כמה הם מקצועיים כאנשי עסקים המנהלים עסק. הסדנה אינה מתאימה ליזמים או למרכזי רווח, שאינם מתבססים על תפריט תקופתי קבוע, כגון קייטרינג, מסעדות שף עם תפריט יומי או שבועי, קונספטים על בסיס מזנון, אכול כפי יכולתך, וכו’. לפני הסדנה, הנכם מוזמנים לסיור במרכז הלוגיסטי בקריית אסם, התכנסות ב-15:30 בכניסה הראשית (נא לדייק ולהגיע עם נעלים סגורות).
מיקום
קריית אסם אזור תעשייה חבל מודיעין רח’ רימון 2, שוהם.
תאריך
יום ד׳ 7/1/15 | יום ד׳ 18/2/15
כל הסדנאות יתקיימו בין השעות 16:00-19:30.
הגשת בקשה לרישום לסדנה