דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

סדנאות האקדמיה 2014-2015

גורמה טבעוני

עם פיליס גלזר

קורות חיים
  • מחלוצות המטבח הטבעוני והבריא בארץ. מרצה, סופרת, חוקרת ועיתונאית אוכל. מומחית בינ"ל בבישול גורמה בריא.
  • כתבה מספר ספרים ומחקרים בחקר המטבח הבריא, שפורסמו בישראל ובעולם: "המטבח של פיליס", "פשוט בריא", "בישול בריא בקלי קלות", "אפיה בריאה בקלי קלות", "ללא גלוטן ללא סוכר" ועוד...
  • בוגרת אוניברסיטת "Brandeis", ארה"ב.
תפריט לימודים

המטבח הטבעוני תופס תאוצה מיוחדת בשנים האחרונות בישראל ובעולם. מעבר לסגולותיו הבריאותיות ולהיותו מזין, טעים וקל הכנה, הוא מיוחד בכך שהוא נותן מענה לכל לקוח: החל בבעלי צרכים מיוחדים (חולי צליאק) וכלה באלו המעוניינים לגוון את התפריט השבועי במנות בריאות מן הטבע.

  • ניחשף למגמות השונות בעולם הטבעוני, כולל לטרנד ה-”Raw Food”.
  • נכיר חומרי גלם טבעיים ומזונות על (“super fruit”).
  • נכין ונטעם ארוחת גורמה טבעונית מלאה, שרוב המנות בה הן ללא גלוטן.
תפריט המאכלים
  • שייק סופר-פוד עם ספירולינה, מאקי וצ’ייה
  • מטבל קשיו קארי
  • סלט לוטוס עגבניות לצד חביתיות קמח חומוס
  • סושי טבעוני
  • קובה ניה טבעוני
  • אוסובוקו גזר על מצע פולנטה
  • טארט פירות עם קרם פטיסייר פיסטוק
  • מאפינס שוקולד פרווה (ללא ביצים וללא שומן)
  • מוס שוקולד
קהל היעד
שפים, סו-שפים וטבחים, שמעוניינים לקבל השראה ליצירת מגוון מנות גורמה טבעוניות קלות הכנה, המתאימות לבתי קפה, לבתי מלון, למסעדות ולקייטרינג.
מיקום
“דן גורמה”, נס לגויים 55, ת”א.
תאריך
יום ג׳ 4/11/14 בין השעות 16:00-19:30
הגשת בקשה לרישום לסדנה