דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

סדנאות האקדמיה 2014-2015

פיצות בוטיק מאוכל רחוב למסעדה

עם שף מורן לידור

קורות חיים
  • שף תמיכה ויועץ קולינרי, “אסם נסטלה פרופשיונל”.
  • בעבר, יועץ קולינרי בכיר למסעדות ובתי עסק רבים.
  • בעבר, שף רשתי “קופי בין” ושף במסעדות “בליני”, “ימה” “ביסטרו 56”.
  • התמחה במסעדות “קרן” ו”פסטיס”.
תפריט לימודים

היא נולדה במקום לא ידוע, הגיעה לשיאה באיטליה ומשם נפוצה לכל העולם. היא הפכה לאחד ממאכלי הרחוב האהובים, אך גם זכתה לטיפול מלכותי מצד טובי השפים. זוהי הפיצה – מאכל עם נשמה איטלקית שנהנית מפופולריות עצומה בכל העולם וגם אצלנו.

  •  ניחשף לטרנדים ולמגמות השונות בעולם הפיצות, החל בפיצות המסורתיות הרומאיות וכלה
     בפיצות גורמה חדשניות.
  •  נלמד על שיטות להכנת פיצה שונות.
  •  נכיר מה עוד בצק פיצה יודע לעשות?
  •  נלמד כיצד מתאימים את אופי הפיצה לעונת השנה.
תפריט המאכלים
  • הפיצה היא אינסוף טעמים ומנות. במהלך הסדנה נכין ונטעם מגוון של מנות פיצה, שיכולות לתת מענה לכל צורך, כגון:
  • פיצות ארוחות בוקר
  • פיצת אוכל רחוב
  • פיצה טבעונית
  • קלצונה
  • נקנח בפיצות גורמה מתוקות
קהל היעד
שפים, טבחים וקונדיטורים, המעוניינים ליצור חווית פיצה מהנה יותר, מגוונת יותר ומפתיעה יותר ללקוחות בתי מלון, קייטרינג, בתי קפה ומסעדות..
מיקום
“דן גורמה”, נס לגויים 55, ת”א.
תאריך
יום ב׳ 15/9/14 |יום ד' 10/12/14 |יום ד׳ 28/1/15
כל הסדנאות יתקיימו בין השעות 16:00-19:30
הגשת בקשה לרישום לסדנה