דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

סדנאות האקדמיה 2014-2015

סדנת בצקים ולחמי מחמצת

עם אסנת רוט

קורות חיים
  • מומחית באפיית לחמי מחמצת בסגנון צרפתי.
  • בוגרת בי”ס “ECOLE LENÔTRE“ וחברת “LE SAFFRE” פריז.
  • שפית פיתוח ראשית בחברת “בונז’ור”.
  • בעבר, שפית קונדיטורית ראשית ב”אספרסו בר” ושפית קונדיטורית ב”דומיניק”, ב”רולדין” וב”מתוקה”.
  • בעבר, בעלת בית העסק “טושה”, פטיסרי ובולונז’רי בת”א..
תפריט לימודים
  • עקרונות בהכנת לחם איכותי.
  • מהי מחמצת? הדגמה, הסבר, הכנה וטיפול שוטף.
  • נלמד את הטכניקות השונות בעבודה עם בצקים: נכיר מגוון סוגי קמחים, ונתעמק בהכנת לחמים ומאפים והתאמתם למגוון רחב של מוצרים, התואמים לצורכי השוק המקצועי.
  • ניחשף למגוון השימושים השונים שניתן לעשות במוצרי בצק קפואים.
  • ונפתיע עם הצעות הגשה מקוריות למסעדות, לבתי קפה ולמלונות.
תפריט המאכלים

במהלך הסדנה נלמד מגוון רעיונות להכנת מאפים המתאימים למסעדות, לבתי קפה, לאירועים ולהגשות מיוחדות. המאפים יוצגו באופן ייחודי ומקורי, יוכלו להשתלב בכל תפריט בקלות ולהפוך את המאפה לדבר הכי “חם” בארוחה.

  • לחמי מחמצת ולחמניות מיוחדות - נאפה את הלחמים בתנור אבן ונבין את ההבדלים באפייה בסוגי התנורים השונים.
  • בצק קרואסון חמאה - ניצור מאפים במליות מתוקות ומלוחות ונכין אותם בתבניות מגוונות ויצירתיות.
  • בצק ג’בטה - נכין פוקצ’ות ייחודיות, שיעניקו מגוון פתרונות המותאמים לבתי עסק שונים.
קהל היעד
שפים, סו-שפים וטבחים, המעוניינים לבצע היכרות מעמיקה עם עולם המאפים, הלחמים והבצקים ולהתאים אותם לצורכי מסעדות, בתי קפה ומלונות.
מיקום
מפעל בונז’ור, רח’ החרושת 7 קרית גת.
תאריך
יום ד׳ 19/11/14 | יום ד׳ 29/12/14 | יום ד׳ 21/1/15
כל הסדנאות יתקיימו בין השעות 16:00-19:30
הגשת בקשה לרישום לסדנה