דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתפריט ניווט משני (מקש קיצור 5) דלג לתפריט ניווט ראשי (מקש קיצור 6) דלג לתפריט ניווט תחתון (מקש קיצור 7) דלג לצור קשר (מקש קיצור 8) דלג למפת האתר (מקש קיצור 9)

סדנאות האקדמיה 2014-2015

סדנת בישול אתיופי

עם מסרט וולדמיכאל

קורות חיים
  • מומחית בבישול אתיופי ואיטלקי.
  • בוגרת העונה הרביעית של “מאסטר שף”, קשת, ערוץ 2.
  • מעצבת פנים במקצועה.
  • אשת שיווק ובוגרת לימודי הנדסה אזרחית.
תפריט לימודים

המטבח האתיופי נחשב לטרנד “חם” ברחבי העולם בזכות היותו בריא במיוחד ופופולרי בקרב טבעונים ונמנעים מגלוטן. האוכל האתיופי, מגיע הישר מן הטבע. הוא עשיר בירקות, בקטניות וברכיבים תזונתיים והוא ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים.

  • נכיר לעומק את התבלינים הארומטיים ואת חומרי הגלם שבבסיס
    המטבח האתיופי.
  • ניחשף ונטעם את קמח ה”טף”, שהוכר כ”מזון על” (“Super Food”)
  • נלמד את טכניקות הבישול האתיופי.
  • נכין מבחר מנות על טהרת המטבח האתיופי העכשווי והמסורתי.

 

תפריט המאכלים
  • אינג’ירה - הלחם המסורתי האתיופי
  • שירו - תבשיל חומוס אתיופי בתיבול מעודן
  • תבשיל קייל יחודי
  • טיבס - בשר בקר מוקפץ ומתובל
  • נקנח בקפה אתיופי מסורתי
קהל היעד
שפים, סו-שפים וטבחים, אשר מעוניינים להכיר את רזי המטבח האתיופי ולקבל השראה ליצירת מנות מקוריות וחדשניות בבתי מלון, בתי קפה, במסעדות ובקייטרינג.
מיקום
“דן גורמה”, נס לגויים 55, ת”א.
תאריך
יום ג׳ 28/10/14 | יום ג׳ 25/11/14 | יום ג׳ 9/12/14
כל הסדנאות יתקיימו בין השעות 16:00-19:30
הגשת בקשה לרישום לסדנה